Innovaatio on nyt netissä

e-solutions

DQS tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan henkilöstön ja toimintajärjestelmien kehittämiseen. Asiantuntijoillamme, arvioijillamme ja asiakkaillamme on yli 25 vuoden kokemus arvioinnista ja sertifioinnista. Standardien, menettelyiden ja tekniikoiden osaaminen on tuottanut käyttäjäystävällisen työkalun toimintajärjestelmien ja henkilökohtaisen osaamisen parantamiseksi. Organisaatiot maailmanlaajuisesti voivat nyt hyötyä saaduista kokemuksista ja syvällisestä osaamisestamme.

Henkilökohtaisen online-opastuksen avulla asiakkaillamme on valittavissa kaksi eri aihealuetta: eAssessments tai eLearning.


eAssessments

toimintajärjestelmien ja prosessien auditointityökalu.
Järjestelmän tila käydään läpi itsearvioinnin avulla ja tuloksena saadaan selkeästi jäsennelty raportti, josta käyvät ilmi niin vahvuudet kuin kehittämisalueetkin. Ohjelma soveltuu pohjaksi sisäisiin auditointeihin sekä oman toimintajärjestelmän kypsyysasteen määrittämiseen. Oman dokumentoidun vaatimustenmukaisuusilmoituksen avulla voidaan asiakkaille osoittaa toiminnan tähänastiset saavutukset. Koska järjestelmä antaa mitattavaa tietoa, havainnot voidaan hyödyntää parannustoimenpiteitä määritettäessä.


eLearning

työkalu henkilöiden pätevöittämiseen kaikilla organisaation tasoilla.
eLearning tarjoaa työntekijöille, asiantuntijoille ja johdolle mahdollisuuden "oppia parhailta", sekä antaa todistuksen tästä osaamisesta. Osallistujia kannustetaan laajentamaan toimintajärjestelmiin, standardeihin ja arviointeihin liittyviä näkökulmiaan. Auditoijien ja muiden asiantuntijoittemme osaamisen avulla osallistujat saavat tietoa ja ymmärrystä - sekä kykyä viedä nämä käytännön toimiksi.

Tutustu eSolutionsiin, klikkaa tästä

1000 merkkiä jäljellä

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirje!