Katsotaanpa hieman tarkemmin

DQS:n tekemissä räätälöidyissä toisen osapuolen auditoinneissa saat riippumattoman silmä- ja korvaparin arvioimaan omia toimintojasi tai toimittajiasi missä tahansa maapallon kolkassa. Ne palvelevat suunniteltaessa ja parannettaessa yksittäisiä prosesseja tai varmistavat toimittajan olevan organisaatiosi asettamien vaatimusten mukainen.

Prosessiauditoinnissa arvioidaan kunkin yksittäisen asiakkaan asettamat odotukset ja tavoitteet. Yksityiskohtaiseen tiedonvaihtoon perustuen pätevät ja kokeneet arvioijat työskentelevät yhdessä kanssasi suunnitellen jokaisen prosessiarvioinnin kunkin asiaankuuluvan standardin, lakisääteisten vaatimusten ja erityisten yrityskohtaisten vaatimusten pohjalta. Mahdollisia syitä prosessiauditoinnin tarpeelle on monia, esimerkiksi:

  • Tuote- tai prosessiongelmat
  • Vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen, tunnistamalla poikkeamia ja tuomalla esille parantamismahdollisuuksia
  • Parantamisprosessien käynnistäminen ja seuranta
  • Ohjeellisten ja/tai lakisääteisten vaatimusten täyttyminen sekä myös organisaation omien standardien noudattaminen

Toimittaja-auditoinnit auttavat varmistamaan, että toimittajat ylläpitävät ja parantavat heille määritettyä vaatimustasoa. Auditoijat varmentavat toimittajien vaatimustenmukaisuuden asettamiesi kriteerien mukaan, osoittavat kehittämiskohteita ja tunnistavat vahvuudet sekä heikkoudet. Lisäksi he helpottavat tiedonkulkua toimittajiesi kanssa, jotta saadaan aikaan toiminnan molemminpuolista ymmärrystä ja laadun parannusta. Kun tunnet toimittajasi, voit luottaa paremmin toimitusketjuusi; luottamus, jonka voit hyvillä mielin näyttää ja välittää eteenpäin maksaville asiakkaillesi.

Parantuneen toimittajien suorituskyvyn etuihin kuuluuvat alentunut kustannustaso ja paremmat katteet, brandisi ja yrityskuvasi vahvistuminen sekä kasvanut luottamus asiakkaittesi keskuudessa. Toimittaja-auditointeja voidaan hyödyntää myös suorituskyvyn vertailussa (benchmarking) ja toimittajien valinnassa.

pdf Tuote-esite – 2nd party audits – (englanniksi)

1000 merkkiä jäljellä

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirje!