contact1

Petri Buchert

Petri on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja erityisosaamisalueena kemia. Petri on toiminut päärvioijana vuodesta 1994. Aikaisempaa työkokemusta Petrillä on tutkijana, laboratorioesimiehenä ja projektipäällikkönä. Vuodesta 2012 hän on toiminut DQS Finlandin toimitusjohtajana.

Vahvan osaamisen standardien maailmassa Petri on hankkinut toimiessaan sekä ISO 9001 että OHSAS 18001 tuotepäällikkönä.


 

contact2

Markku Siivonen

Markku on koulutukseltaan geologi ja tästä syystä vahvoja arviointialueita ovat kaivos- ja mineraaliteollisuus. Myös pitkä kokemus rakennusmateriaaliteollisuudesta antaa eväitä arviointeihin.

Pääarvioijaksi hän pätevöityi 1997 ja on suorittanut Master of Quality tutkinnon vuonna 2002. Työuraan kuuluvat mm. kehityspäällikön, laatupäällikön, markkinointipäällikön, SHEC koordinaattorin tehtävät. DQS Finlandissa Markku vastaa markkinoinnin onnistumisesta.


 

kuhmonen

Kari Kuhmonen

Kari on koulutukseltaan insinööri ja on koko työuransa ollut puutuotteiden kanssa tekemisissä. Kokemuspohjaan kuuluu tuotantopäällikön, projektipäällikön, tutkimusjohtajan ja ammattikorkeakoulun osastonjohtajan tehtäviä. Kari hallitsee myös tuotesertifioinnin ja puunalkuperäketjun arvioinnit. Pääarvioijan tehtävät Kari aloitti 2014.

Kari toimii myös teknillisenä johtajana Finotrol Oy:ssä.

 


 

pirjowaltzer

Pirjo Waltzer

DQS Finlandin asiakaspalvelupäällikkönä on aloittanut Pirjo Waltzer.

Pirjolla on pitkä kokemus asiakaspalvelutehtävistä sertifioinnin maailmassa. Asiakaspalvelukoordinaattorina hän on hoitanut sertifiointiprosessin tukitehtäviä ja toiminut arvioijien tukena asiakasrajapinnassa.

Nykyisenä tehtävänä on taata asiakkaillemme erinomainen palvelukokemus ensimmäisestä tarjouspyyntövaiheen kontaktista lähtien ja jatkuen tiiviinä vuorovaikutuksena vuosittaisten auditointien järjestämisessä. Pirjolta voi aina pyytää apua, kun jokin seikka auditoinnissa tai sertifioinnissa askarruttaa.

luotettava

Tietoa meistä

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirje!